lauantai 28. toukokuuta 2016

Työssäoppiminen - Tuotteen OEH ja neuvonta

Kiurun Leipomon asiakasryhmät:
Kohderyhmänä laitokset ja kaupat.

Ryhmien taustatiedot ja ryhmittelyperusteet:
Laitoksina ovat koulut sekä sairaalat ja kauppoina toimivat lähikaupat. Tietyt laitokset ja kaupat sekä niihin menevät tuotteet ovat valittu niiden asiakkaiden ja työntekijöiden sekä Kiurun Leipomon suosittelujen ja tietämysten mukaan.

Päätin miettiä FAQ kysymykset enemmän meitä koskeviksi eli mietin kauppojen asiakkaita ja heidän kysymyksiään. Kiurun Leipomo ei kuitenkaan ole heitä mitenkään luokitellut. Miten tähän myös semmoisen tuotteen, mitä esittelemme paljon eli mistä ihmiset vrm tulisivat kysymäänkin eniten eli perunarieska.

Perunarieska FAQ

Onko laktoositon?
- On laktoositon ja myös täysin maidoton.

Onko vegaani?
- Ei ole kokonaan. Vaikka ei sisällä maitoa, sisältää silti kananmunaa.

Onko tämä kuinka terveellinen leiväksi?
- Leipä ei itsessään ole mikään terveellisempi vaihtoehto, mutta tämä rieska sisältää vain 0,5g/100g suolaa eli on paljon terveellisempi siinä suhteessa.

Mihin jauhoihin tämä rieska on tehty?
- Perunarieska nimen omaavasti siinä on perunajauhoja ja vehnäjauhoja.

Miksi sitä ei ole leivottu ohrajauhoon?
- Meillä on olemassa erikseen ohrarieskaa.

Onko gluteeniton?
- Tämä leipä sisältää valittevasti vehnää, mutta meillä on olemassa valikoimassamme myös gluteenitonta leipää.

Voiko pakastaa?
- Leipä ei mene pahaksi tästä, mutta maku muuttuu paljon huonommaksi.

Säilyykö monta päivää?
- Parasta ennen päiväys on aina kolme päivää eteenpäin myyntiintulosta, eikä oikeastaan kestä sen yli eli aika nopeasti alkaa hometta keräämään.

Tiedot näihin kysymyksiin ollaan saatu suoraan Kiurun Leipomolta ja perunarieskan tuoteselitteestä kaupasta + Kiurun Leipomon nettisivuilta eli www.kiurunleipomo.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti